Автор: admin
Публикувано на: 12.07.2010 23:11:07

Рейтинг:

Kia
Kia Motors и Magna Powertrain, част от Magna International, официално обявиха внедряването на новата система за задвижване на всички колела Dynamax AWD в изцяло новия модел Sportage.

„Системата Dynamax AWD е символ на значителен технически прогрес, който ще предложи предимства на потенциалните клиенти на модела Sportage,” коментира г-н Soon-Nam Lee, Директор международен маркетинг в Kia Motors. „Kia Sportage е най-новото вълнуващо попълнение в продуктовата гама на марката. Убеден съм, че наличието на тази система за първи път в модел на Kia ще привлече повече потенциални клиенти на марката.”

Компактният представител на SUV сегмента – Sportage е първият от няколкото запланувани модела на корейския бранд с внедрена иновативна система Dynamax.

„Dynamax стратегически позиционира двете компании към глобално израстване в AWD сегмента, предоставяйки подобрено управление и сигурност в комбинация с понижена консумация на гориво и редуцирано ниво на вредни емисии,” заяви г-н Jake Hirsch, Президент на Magna Powertrain.

Системата Dynamax непрекъснато проучва пътните условия и предвижда необходимостта от включване на AWD системата, докато други подобни системи реагират в случай на моментно установена пътна нередност. Основните предимства на системата са: подобрена стабилност при завой на превозното средство, отстраняване на непредвиденото завиване на задните или предни колела чрез редуциране на нежеланите теглителни сили и адекватно разпределяне към предните и задни оси,  висока термална вместимост, която предпазва от прегряване и последващ отказ на съединителя по време на изкачване по наклон.

В допълнение, максималната продуктивност е постигната чрез електроника, която разпределя въртящия момент в зависимост от пътната обстановка за постигане на оптимално поведение. В резултат, консумацията на гориво е понижена, а нивото на вредни емисии – редуцирано. Нещо повече, електронните компоненти са оптимално оразмерени с цел минимална консумация на енергия. Dynamax предлага система AWD за автомобилни потребители, които търсят вълнуващо управление, но държат на високо ниво на сигурност и безопасност.

Галерия Dynamax AWD
Kia лансира системата Dynamax AWD в Sportage
Kia лансира системата Dynamax AWD в Sportage
Тагове: Kia, Kia Sportage
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg